Ar TERNUA dabā jutīsies kā mājās!

Spāņu zīmols “Ternua” ir viens no “zaļākajiem” brīvā laika apģērbu ražotājiem pasaulē. Īpaši to iemīļojuši piedzīvojumu meklētāji, kas vēlas izbaudīt dabas neaprakstāmo burvību tuvplānā – aptaustīt, izstaigāt, redzēt savām acīm. Lietus, vējš un citi nokrišņi nebūs šķērslis dabas skaistuma baudīšanai, ja izvēlēts pareizais apģērbs – “Ternua", kas izceļas ne vien ar kvalitāti, bet arī stilu.

Ar TERNUA dabā jutīsies kā mājās!

“Zaļā” domāšana ir iekodēta “Ternua” DNS. Ar šo apģērbu un vērtībām ir izaugusi drosmīga un stilīga paaudze, kas tiecas būt harmonijā ar sevi un dabu. Tālajā 1994. gadā idejas par veselīgu dzīvesveidu nebija pat tuvumā šodienas “trendiem” – tieši tajā brīdī “Ternua”

Jau 27 gadus spāņu zīmols turpina rādīt priekšzīmi visai aktīvā dzīvesstila industrijai un ne bez iemesla kļuvis par brīvā laika apģērba ikonu. “Ternua” vērtības un saknes ir dziļas – tās meklējamas okeānā. Topošā brīvā laika apģērbu flagmaņa dzimšanas diena bija zīmīga ar to, ka “Ternua” ģimene adoptēja četrus vaļus, tādējādi nospraužot zīmola nākotnes kursu – būt patiesiem un atbildīgiem. Šīs vērtības atspoguļojas "Ternua" tehnoloģijās un apģērba kvalitātē.

Ar TERNUA dabā jutīsies kā mājās!
Ar Ternua apģērbu pastaigas brīvā dabā būs siltas, patīkamas un ērtas.

ĶĪMISKĀS VIELAS AIZSTĀTAS AR DABAI DRAUDZĪGĀM

Ko nozīmē būt patiesam un atbildīgam? “Ternua” gadījumā jau no pirmās dienas apģērbi tika testēti visekstremālākajos apstākļos – vairāki alpīnisti šajā apģērbā iekaroja pasaules augstākās virsotnes. Zīmola kvalitāte un filosofija iet roku rokā ar brīvības sajūtu un izvēli būt dabā, tai nekaitējot. Jau 2006. gadā “Ternua” pārstāja izmantot kokvilnu, kas audzēta no ģenētiski modificētām sēklām un apsmidzināta ar dažādām ķimikālijām. Tā vietā jau 15 gadus apģērbs tiek šūts no dabiskas kokvilnas, kas ir draudzīgāka gan valkātājam, gan dabai.

Ternua ir pierādījums, ka “zaļā” domāšana ir stilīga.

PATIESAS RŪPES PAR KOMFORTU UN VESELĪBU

Nākamais lielais solis “Ternua” attīstībā tika sperts 2009. gadā, sākot mazināt perfluoroktānu izmantošanu apģērbu ražošanā. Jā, šis vārds ir pamatīgs mēles mežģis, taču to izrunāt ir nieks, salīdzinot ar kaitējumu, ko šis ķīmiskais kokteilis nodara cilvēkam un dabai. Hārvardas Sabiedrības Veselības skola ir izpētījusi, ka per-fluor-oktāna ietekmē tiek vājināta cilvēka hormonālā un imūnā sistēma, kā arī palielinās holesterīns un aptaukošanās. 2015. gadā “Ternua” pilnībā pārtrauca lietot šīs indīgās vielas.

Zīmola simbols ir vaļa aste. Ternua dzimšanas dienā 1994. gadā komanda adoptēja četrus vaļus.

Nav daudz ražotāju, kas kvalitātei pievērš tik lielu uzmanību kā “Ternua”. Šodien, kad daudzi populāri zīmoli tiek ražoti Āzijas valstīs, “Ternua” gadījumā visi svarīgākie ražošanas procesi joprojām notiek Spānijā, uzņēmuma iekšienē – sākot no materiālu sagatavošanas līdz pat gludināšanai. Spāņu zīmols ir izdaudzināts ļoti daudzās pasaules valstīs, jo pievērš uzmanību detaļām, dizainam, materiālu kvalitātei, kā arī izdzīvo uz visiem 1000% ideju, kuras dēļ tika radīts. Ar “Ternua” mēs varam nokļūt tuvāk dabai – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Šajā rudenī šis zīmols sāk uzvaras gājienu arī Latvijā – visplašākais “Ternua” apģērbu klāsts pieejams “Salmo” veikalos T/C “Spice Home”, Skandu ielā 7, Piedrujas ielā 5a un Salmo.lv.