Ķeram brīvlaiku ar Salmo!

Hey, skolniek! Mēs Tevi apsveicam ar mācību gada beigām! Un, protams, sveicieni arī taviem vecākiem! Jums visiem ir pienācis laiks atpūsties no mājasdarbiem, grūtajiem matemātikas uzdevumiem un reizināšanas tabulas.

Kā Tu pavadīsi brīvlaiku? Mēs, Salmo komanda, esam pārliecināti, ka viens no labākajiem veidiem, kā aktīvi un veselīgi pavadīt vasaras siltās dienas, ir makšķerēšana un atpūta dabā. Iespēja atslēgties no tehnoloģijām, pamukt no pilsētas trokšņiem, aizskriet uz tuvējo upīti, kurā var noķert lielu raudu vai savu pirmo līdaku – neaizmirstamas atmiņas. Kad skolotāja 1. septembrī Tev jautās, kā pagāja vasara, Tu sacerējuma vietā varēsi sarakstīt veselu grāmatu.

Esam sagatavojuši nelielu pārsteigumu! Junijā iegādājies spoles un kāta komplektu, kādā no Salmo veikaliem, dāvanā saņemsi Salmo cepurīti, kura būs ne tikai veiksmes talismans copē, bet arī sargās no spožiem saules stariem.

Ja nezini, kāda makšķere un spole būs piemērotākā, tad droši nāc ciemos! Mūsu pārdevēji visu pastāstīs un palīdzēs ar izvēli.

Novēlam garu vasaru un neaizmirstamus piedzīvojumus pie ūdeņiem!

Gaidīsim ciemos:
Durbes ielā 8;
Lielirbes ielā 29 (Spice Home);
Juglas krastmala 2 (Juglas centrs);
Skandu ielā 7;
Piedrujas ielā 5A

Ne asakas!
salmo.lv